NH Utrecht

In Utrecht zijn twee NH Hotels, één daarvan is NH Utrecht op het Jaarbeursplein. Dit mooie viersterrenhotel staat dichtbij het centrum en is voorzien van ruime kamers. Iedere kamer is voorzien van een eigen flatscreen-tv, gratis wifi en een heerlijke badkamer. Bovendien beschikt hotel NH Utrecht over een eigen restaurant en een fitnessruimte.

Met maar liefst 276 kamers is NH Utrecht het grootste hotel in de stad. Er zijn vijf verschillende kamertypen: je hebt de keuze uit een standaard kamer, een standaard kamer voor drie personen, een superior kamer, een superior XL Kamer en een Junior Suite. De standaard kamers zijn 22 m² groot, de superior kamer is 24 m² groot, de superior XL is 30 m² groot en tot slot is de Junior Suite maar liefst 48 m² groot. Alle kamers zijn voorzien van een twin size of king size bed. De superior XL is een aanrader voor stelletjes: de kamer is erg ruim en het koninklijke bed slaapt fantastisch. In de badkamer staan een aantal gratis verzorgingsproducten en vaak is er een ligbad.

Hotel NH Utrecht staat aan de jaarbeurszijde van station Utrecht Centraal, dus de meeste bezienswaardigheden in Utrecht liggen op loopafstand. Zo wandel je een in paar minuten naar Hoog Catharijne om te gaan shoppen. Aan het Jaarbeursplein kun je bovendien een bezoekje brengen aan het Beatrix Theater. Het theater heeft 1.500 zitplaatsen en biedt de meest uiteenlopende voorstellingen aan, zoals bekende musicals. Uiteraard bezoeken veel gasten van NH Utrecht ook een beurs in het jaarbeursgebouw, zoals de vakantiebeurs in januari.

Wil je andere delen van Utrecht verkennen dan kun je bij het hotel een fiets huren. Openbaar parkeren is tot slot ook mogelijk bij het hotel of bij de jaarbeurs. Het is niet noodzakelijk om te reserveren. De receptie is 24 uur per dag geopend.

Jaarbeursplein 24, 3521 AR, Utrecht, Nederland
Hotel in Utrecht » 4 sterren » NH Utrecht