Mary K Hotel

Het Mary K Hotel is één van de populairste hotels in Utrecht. Sinds 2011 is dit eigenzinnige designhotel gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis aan de prachtige Oudegracht. Mary K heeft 4 sterren, de ruime kamers zijn uniek vormgegeven en hebben veel voorzieningen. Zet bijvoorbeeld ’s ochtends verse koffie op de kamer met je eigen koffiezetapparaat!

https://www.youtube.com/watch?v=eSr8qEqzz0c

Het Mary K Hotel heeft drie verschillende kamertypen: cosy small, comfortable medium en large deluxe. Alle 9 kamers zijn door Utrechtse kunstenaars ingericht en te boeken met één of twee bedden. De hotelkamers zijn goed beoordeeld door gasten en scoren over het algemeen hoger dan andere hotelkamers in de buurt. Mary K richt zich op comfort, kunst en duurzaamheid. Vandaar de unieke materialen die zijn gebruikt bij de inrichting. In de badkamer vind je fijne verzorgingsproducten van Malin+Goetz. Uiteraard is er gratis wifi en tijdens warme zomers is de airco erg fijn.

Net als de binnentuin waar je bij mooi weer kunt ontbijten. Het Mary K Hotel werkt zoveel mogelijk met (biologische) producten uit de streek. Later op de dag kun je heerlijk in de zon zitten lezen in de binnentuin. Let op: vanwege de monumentale waarde van het pand is er geen lift aanwezig.

Het Utrechtse centraal station is slechts op een kilometer afstand van het Mary K Hotel. Als je met de trein naar Utrecht reist is het hotel dus op loopafstand. Ook stopt er vlakbij een bus. ’s Avonds wandel je zo de stad in om lekker te gaan eten en een drankje te doen, bijvoorbeeld bij biercafe Olivier. Ook de winkelstraten liggenop een paar minuten lopen. Ga je naar een concert in poptempel Tivoli Vredenburg? Dan is dit het ideale hotel om te overnachten!

Oudegracht 25, 3511 AB, Utrecht, Nederland
Hotel in Utrecht » 4 sterren » Mary K Hotel