Hotel Badhu

Hotel Badhu is een bijzonder designhotel dat is vormgegeven in een Arabische stijl. Het voormalige Volksbadhuis werd in 1927 gebouwd en is ontworpen door de Nederlandse architect Petrus Johannes Houtzagers. Het hotel staat dichtbij het centrum van Utrecht en heeft verschillende kamertypen. Standaard is elke kamer voorzien van een flatscreen-tv en een Nespresso-apparaat. De luxere kamers zijn ook voorzien van een badkamer met een regendouche. Ook kan er een loft geboekt worden, waarbij je beschikking hebt over een eigen woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, een badkamer met regendouche en een balkon.

In de afgelopen jaren was Badhu één van de meest geboekte accommodaties in Utrecht. De populairste kamertypen zijn de Gouden en Zilveren kamers. Deze kamers zijn voor twee personen en worden het meest gekozen vanwege de bijzondere inrichting. Vooral stellens boeken deze kamers graag.

De populairste faciliteiten van Hotel Badhu zijn het restaurant, de gratis wifi, de familiekamers en de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen. Het restaurant dat bij het hotel hoort – en waar je eenvoudig online kunt reserveren – is volgens de bezoekers erg goed. Je kunt er allerlei heerlijke gerechten kiezen, waaronder veel uit de mediterrane keuken.

Vanaf Hotel Badhu ben je in een paar minuten bij het Griftpark en de bereikbaarheid is uitstekend. Je kunt de bus nemen die recht voor het restaurant stopt. Als alternatief kun je ook lopen vanaf station Utrecht Overvecht, wat ongeveer 10 minuten duurt, of met de auto reizen. Houd er wel rekening mee dat het betaald parkeren is in het centrum van Utrecht. Je kunt parkeren aan de openbare weg.

Op ongeveer 2,5 kilometer afstand van Hotel Badhu vind je de Dom van Utrecht. Deze gotische kerk werd in 1254 gebouwd en is met ruim 112 meter de hoogste kerktoren van Nederland. Zowel van binnen als van buiten is het gebouw zeer de moeite waard om te bekijken. Een must see tijdens een stedentrip naarUtrecht! In het centrum van de stad vind je talloze winkelstraten en het enorme Hoog Catharijne. Dit drukbezochte winkelcentrum heeft bijna 160 winkels en voldoende horecagelegenheden. Ook kun je er film bekijken met je geliefde in de inpandige bioscoop.

Willem van Noortplein 19, 3514 GK, Utrecht, Nederland
Hotel in Utrecht » Hotel Badhu